The North Face

BEREGNET SPECIELT TIL DE EVENTYRLYSTNE. SIDEN 1966 HAR VI VÆRET ULØSELIGT KNYTTET TIL EKSPEDITIONER FRA YOSEMITE TIL HIMALAYA. VI BEGYNDTE SOM EN LILLE BJERGBESTIGNINGSBUTIK I SAN FRANCISCO MED EN BRÆNDENDE PASSION FOR AT KOMME UDENFOR OG ET MANTRA, DER HAR STÅET DISTANCEN: NEVER STOP EXPLORINGTM

Senere i det årti lancerede vi vores egen serie og har aldrig set os tilbage. Siden da er vi blevet førende med hensyn til teknologi inden for fremstilling af udendørstøj- og udstyr, og vi har sendt udøvere på ekspeditioner til nogle af de mest uvejsomme egne i verden iført vores testede udstyr.

Hvorend der er behov for nye produkter, har vi opfyldt det – det nyeste skiudstyr i 80’erne, en innovativ kollektion der gav bjergklatre, rygsækrejsende, vandrere, terrænløbere og udendørsentusiaster det ultimative inden for både pasform og funktion i 90’erne, og vores egen serie af trekking- og terrænløbesko.

Nu til dags gør vores RD&D-teams brug af de seneste nyskabelser og teknologier til at skabe banebrydende kollektioner inden for præstationstøj, -udstyr og fodtøj. Derefter tester vores team af professionelle udøvere dem i de mest barske miljøer, man kan forestille sig. Vi er stolte af at levere beklædning til de dygtigste klatrere, udholdenhedsløbere og opdagelsesrejsende. Nu er det din tur – få mest muligt ud af det.

BERETNINGER FRA THE NORTH FACE FÅR PÅ:  WWW.THENORTHFACE.EU


TESTET AF UDØVERE EKSPEDITIONSAFPRØVET. DET BEDSTE FRILUFTSUDSTYR OG – TØJ I SIN KLASSE. KORT OG GODT.

Storstillede ekspeditioner under udfordrende vejrforhold kræver det bedste udstyr i verden. Ingen kompromiser. The North Face® Summit SeriesTM er udviklet på baggrund af ekspertise, der er opnået i felten, især om hvordan udøveren holdes varm, tør og beskyttet. Det mest holdbare letvægts udstyr på markedet repræsenterer toppen inden for produktteknologi og designfornyelse.

PERFORMANGE TRAIL-RUNNING. TESTET AF UDØVERE. LØBSAFPRØVET.

Hold weekend. Fyld den med alle de ekspeditioner, du kan få plads til. Du skal bruge Flight Series®, der er designet og udviklet til multisportsudøvere, er testet af udøvere og er en højtydende kollektion, der har alt, du har brug for – Ultralet multifunktionstøj, -udstyr og -fodtøj.

UDVIKLET TIL HØJ-ALPINT BRUG AF HØJ-ALPINE ATLETER MED EKSTREME KRAV OG BEHOV.

Steep SeriesTM repræsentererer den nyeste udvikling inden for høj-aæpine aktiviteter.
Designet og udviklet af morgendagens “sne-entusiaster” opfylder Steep SeriesTM det øgede behov for teknisk overlegent og kompromisløst udstyr, som giver adgang til selv det mest hårde og ufremkommelige terræn.  Steep SeriesTM bygger på 30 års innovation i nye standarder for udstyr til den moderne høj-alpinist.