Cotopaxi

Cotopaxi – godt, holdbart udstyr med en stærk profil indenfor bæredygtighed og etik.

Cotopaxis iøjenfaldende, farverige designs er ikke kun blevet til, for at sælge produkter til folk der er trætte af småkedeligt, generisk design.

Designet på produkterne er et resultat af at ville skabe så lidt affald som muligt. I dag indeholder 94 % af produkterne overskudsstof fra andre produktioner, nye genbrugte materialer, eller ansvarligt udvalgte nye materialer. Denne praksis hjælper med at begrænse afhængigheden af fossile brændstoffer og reducere affald.

GEAR FOR GOOD®
Cotopaxis Gear for Good-løfte er at lave holdbart udstyr så etisk og bæredygtigt som muligt, og at bruge virksomheden som en måde at støtte samfund i nød.

Reducer ulighed og giv tilbage
Cotopaxi fokuserer på at styrke samfund i Latinamerika gennem sundhedspleje, uddannelse og levebrød. 1 % af deres omsætning går til Cotopaxi Fonden, som støtter nonprofitorganisationer, herunder International Rescue Committee (IRC) og United to Beat Malaria. For at sikre, at vores bidrag batter, følges der op med flere uafhængige undersøgelser. Cotopaxi er også medlem af 1 % for Planeten, hvilket betyder, at de har forpligtet sig til at donere mindst 1 % af den årlige omsætning til en sundere planet for alle.

Kig forbi Cotopaxis hjemmeside, for at læse mere om de mange tiltag og resultater Cotopaxi har opnået.Se mere på www.cotopaxi.com