Teva

I 1984 revolutionerede en ung Grand Canyon flodguide fodtøjsindustrien, da han skabte verdens første sportssandal. Med dette produkt blev TEVA® født og et nyt eventyr var begyndt.

Det er mere en 40 år siden, vi tog vores første skridt i Grand Canyon, og siden da har TEVA® (udtales “the’-vah” og ikke “tee-vah”), arbejdet hårdt med at udvikle fodtøj, der muliggør og tilskynder til eventyr. Selvfølgelig har vi, givet vores arv, en besættelse af vand, og vores passion ligger i at identificere og fremme de områder, hvor vand har betydning for et eventyr. For os repræsenterer vand et paradoks. Vand kan være en legeplads året rundt, men samtidig udgør vand et problem året rundt. Enhver, som nogensinde har gledet på is eller haft våde sokker kan bevidne denne dobbelthed.

Essentielt har TEVA® to grundlæggende holdninger til vand: at lege og beskytte.
Vi leger i vand, men vi ser også behovet for at være beskyttet mod det. Vores ansvar er at styre denne hårfine balance, så du kan gå videre uden forbehold. Bevæbnet med et kvart århundredes viden og teknologi er vi dedikeret til at udvikle produkter, der balancerer leg og beskyttelse, så du får mest muligt ud af dine eventyr.

Se mere på www.teva-eu.com

Se også vores svenske Teva side